GB Logistics

Ofera servicii de inalta calitate, la preturi avantajoase, avand mereu atentie sporita la impactul pe care activitatea noastra o are asupra mediului inconjurator. De aceea, toate transporturile noastre sunt exclusiv intermodale,tocmai pentru a ne plia pe dorintele si nevoile clientilor nostri si pentru a intampina noutatile si schimbarile ce vor exista in acest sector de business.
Produsele pe care le transportam sunt in cantitati mari, de tip bulk(masa mare/voluminos, nu stiu cum sa zicem in romana), granulate si sub forma de paleti:
  • bulk granulated: cartofi, var, cereale, zahar, sare, argila, nisip.
  • bulk heavy weight : reziduuri industriale,otel,faianta,marmura,pietre.
  • aleti: transporturi directe si grupate

Produsele vrac

Una din specialităţile GB Logistics este transportarea produselor agricole, cum sunt cartofii sau zahărul, în vrac.

Containerele sunt adaptate încărcării atât prin partea de sus cât şi prin partea din spate. Pentru descărcarea mărfurilor folosim remorci basculante. Datorită soluţiei noastre intermodale şi materialelor uşoare, putem încărca până la 31 tone / container, reducând semnificativ costul transportului / tonă.

Nu există limite în ceea ce priveşte locul de încărcare. Aceasta înseamnă că putem încărca produsele atât direct din mediul rural, cât şi din marile fabrici din mediul urban. GB Logistics ţine cont de locaţia clienţilor săi şi îşi adaptează procesele la necesităţile acestora.

În cazul produselor alimentare, containerele pot fi prevăzute cu saci igienici speciali pentru a evita transmiterea eventualelor bacterii de la un produs la altul. În plus, fiecare container este supus unei proceduri sanitare şi de mentananţă (curăţare şi dezinfectare) cel puţin o dată la 2 săptămâni.

Pentru e evita deteriorarea produselor clienţilor, containerele sunt prevăzute cu panouri termoizolante şi dispozitive de protecţie împotriva căderii.

Panourile menţin temperatura stabilă în interiorul containerului. Acest lucru înseamnă că produsele nu sunt afectate de vremea rece sau caldă şi, prin urmare, sunt protejate de circumstanţele externe. Dispozitivele de protecţie împotriva căderii previn căderea produselor atunci când sunt încărcate de sus. Acestea atenuează căderea şi asigură o aterizare lină pe suprafaţa containerului. Acest aspect este important în special la încărcarea cartofilor întrucât impactul căderii ar putea afecta grav produsul.

Urmăriţi în continuare un material video despre procesul de încărcare şi descărcare a cartofilor.

parallax background

Transport in siguranta!
Contacteaza-ne astazi pentru a primi o oferta!


Contact